Winterwandeling door historisch Den Bosch

Bossche Winterwandeling

Bossche Winterwandeling

 

Het is winter in Den Bosch. De wintermaanden vragen dan ook om een bijzondere wandeling, om de hoofdstad van het bourgondische Brabant op een aantrekkelijke manier te ontdekken.
Tijdens de Winterwandeling neemt een gids al verhalen vertellend de mensen mee op een ontdekkingsreis langs de meest sfeervolle plekken van Den Bosch en ontdekt men de historie van de stad, met als stralend middelpunt de Sint-Janskathedraal, de Bossche gemoedelijkheid, de gezellige cafe’s en bourgondische lekkernijen.

De Winterwandeling begint met een proeverij van de Bossche balkiebal, een kruidige bitterbal op basis van balkenbrij, daarna gaat het gezelschap op pad. Onderweg wordt op een unieke plek in de historische stad warme chocolademelk met een stuk echte Bossche Koek genuttigd. De Winterwandeling wordt afgesloten in een typisch Bosch café met een traditionele peestamp (hutspot) met worst.

Ook bieden wij de mogelijkheid voor een uitgebreid arrangement voor bijvoorbeeld een personeelsuitje.  Voor boekingen of meer informatie:
info@foodie-tours.nl OF 073-6121141